MENGIDAM AIR PEPSI AND MAKAN PEDAS

Ade tak yg pernah mengidam air pepsi and makan pedas in 1st Trismester? Husband tak kasi minum. Tapi dia punya keinginan sampai tak ley bawak bincang, terpaksa minun senyap². Ade apa² effect tak pada baby? Maaf ya tnye soalan mcm nie. Saya 1st baby, tade pengalaman tentang baby lansung, tade adik beradik atau pon sedare ade baby and tak pernah jaga pon. Saya pernah jaga anak kucing je. Tq sape² sudi jwb soalan saya.

2 Các câu trả lời

Ada.. teringin sgt nk mnum air gas.. dr awl kndgan smpai skrg 38w tp x prnh cuba mnun sbb syg kndgan.. tkut risiko pd bby.. tp sis da mnum kira halal jela.. tp jgn mnum lg ye. If ad rasa smcm trus jmpa doc.. InshaAllah xde pape tu.. 😅

5y trước

Terima kasih sis heheheh