Mengidam pedas

Saya dah masuk 11 minggu and mengidam sangat makan pedas, harini happy sangst sebab saya makan maggi pedas giler ingat nak dua suap je tapi tak pun. Saya bukan org yg kuat pedas tapi puas dia masyaAllah… yes maggi tk bgus and bukan slalu makan tapi nak lepas kan juga mkn oedas kadang rasa nak gigit cili je. Siapa yang mengandung mengidam or makan pedas? #advice #firstmom #1stimemom

3 Các câu trả lời

sy jenis tak boleh makan pedas sebb perut jenis terus membuang bila mkn pedas.. tapi sejak ngandung ni nk yg pedas2 jee. nmpak makann pedas happy lain mcm 😅..

Kalau awak takde masalah heartburn, boleh je makan pedas. Sebab makan pedas ni tak effect baby. Effect pada ibu je. It can lead to heartburn, gerd, gastric

normal rasa mengidam cmtu