Nak tanya

Ade tak semasa mengandung sakit gigi Boleh share tak mommy2 ubat ape yg boleh ibu mengandung mkan ubat tu 😢 Tak than dngan sakit gigi ni

2 Các câu trả lời

Baik ibu dptkan rawatan dan nasihat drpd doctor gigi. Lagipun setiap ibu mengandung perlu dptkan rawatan dan gigi check up terutamanya dlm 2nd trimester.

blh mkn ubat tahan sakit iaitu Panadol je..klu nk cabut pn start mngandung hingga 3 bln.lps tue dh x blh.kne tnggu lps berank lh pulak cabut gigi