sakit belakang tengkuk

ade tak sape2 penah rasa mcm saya.. dh 2 hari rasa belakang tengkuk ni sakit .. skrg tgh prgnent 3bulan.. knp ya?

5 Các câu trả lời

Sy pun tgh alami skrg.. 3 bln jgak. Kdg2 smpai lengan pun lenguh... Mcm salah tido je. Bantal sy sorg 3 biji... Kdg pkai tiga2. Kdg dh rasa xselesa, pkai 1 je.. 1 buat lapik blakang, 1 buat lapik kaki. Mcm2 posing sy buat nk bg selesa tido. 😅

Slalu kalo rase sakit kebas tulang tu, smue sbb kurang calsium doc ckp. Sis try mnum Susu,

sye penah rase.. mase trimester pertama... sakitt sgt... mule dh pk mcm2...

1y trước

Saya baru nak masuk 5 weeks dah start rasa tengkuk sakit. Bahu tngan lenguh. Normal ke sis ?

Minta husband urut mlm. Mesti brtambah kasih syg nnt

ok sis...