Sakit belakang

Macam mane cara nak hilangkan sakit belakang?saya sakit tengkuk dan bahu..rase kebas2 tangan..dah gunakan plaster macam salonpas dan tiger balm plaster pun sakit lagi...dah banyak hari,xhilang2 lagi...😭 #firstbaby

2 Các câu trả lời

Macam mna kalau mommy try berurut belakang badan atau tuam dengan tunggu area tu? Selain daripada tu, yang penting masa tidur kena ada bantal yang sesuai untuk support belakang badan. Jika tak, belakang badan akan lebih sakit. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Moga cepat sembuh. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Saya tuam dgn warm bag. And minta suami tolong urutkan.