Right Hip/Back Pain (Sciatica)

Ade tak mommy yang go through sakit belakang sampai kaki kanan susah nak angkat Dan susah nak jalan mase pregnant. I dah 33 minggu, sakit yang amat teruk sampai susah nak jalan. Dr advised kene buat stretching, pakai belly band, letak hot n ice pad... #sciatica #sakit #advicepls #bantusharing

2 Các câu trả lời

Saya pun macam ni juga..dan saya amalkan apa yg doktor nasihatkan awak. Ia tak hilang, tapi melegakan/mengurangkan kesakitan. Bertahan ya Puan. 🤲🌻

2y trước

thank you dear 😘