jerawat

Ade tak mommy kat sini, alami nasib yg sama mcm sy.. Kndungan kali ni, jerawat naik byk sgt kat muke.. Down sgt.. ??

2 Các câu trả lời

Normal..sayepun pernah mgalaminye mase ngandung ank ke3..lps bersalin akn hilang..

5y trước

Iye..mase tu risau gak..sbb sblum ni xde lak muke jd truk camtu..dgn kulitpun jd bmyk sgt..kdg2 hormon mgandung ni bbeza2..mase ank 1 & 2 dlu xde lak kena camni..nsib baik pas bsalin ok blik kulit muka ni..nasib xde sampai bparut2 jerawat😅

Saya pula jerawat tumbuh di belakang 😐😅

5y trước

Gatal sissssss 😂