Perancang depo

Ade tak amik prcng depo xperiod2 sy dh 5 bln xperiod..pdhl skli je amik nurse kata akan normal balik lps 3 bln

2 Các câu trả lời

sya ambil depo..2 bulan x dtang period bulan ni bru dtng period tu pn pnjng 15 hri period.. biasanya mmng mcm tu sis..ikut hormon msing²...ada yang ambil.. period ok.ada yg x ok misi kt kk sya kta..klau depo serasi ngn kita..x kan dtg period

5mo trước

ya sis..mcm tu laa misi bgitahu kt sya.. sbb klau kita period.. hormon kita sbur... even sis x period klau nk brsama suami pkai protection..sbb msih ada chance untk kita prengnat.. klau sis serasi ngn depo...x da masalah apa²...sis teruskan je.. tpi klau period sis lma sngt tk dtng.. better tukar..sbb kita prmpuan ni x elok jga klau dh lma x buang drah kotor

sy ambil depo hri to 6 bulan xda period lps to x selesa xperiod sy minta nurse tukar kn pada pil.and pda awl bulan 4 ne sy sda period..