Berat baby dalam kandungan

Ade sape2 boleh bagi tips tak untuk tambahkan berat baby dalam kandungan? Sekarang dah 28weeks

2 Các câu trả lời

Scan berat bby brapa, Kalau doktor masih ckp ok, xpe le, Masa saya, dktor suggest annmum, tp y biasa, y coklat tkut sangkut gula pula,

5y trước

948g😢..tp doc ckp tgk 2weeks lg tuk scan balik,sy xblh minum susu tepung..skrg minum susu biasa je hmm..mintak2 ok lah nnti..tq sis😘

Hri tu scan brpa kg.. Smua dr pmknanan ibu, ibu mkn mknan brkhasiat bby pun dpt.. 😊

5y trước

Tq sis😘