32 week sakit bahagian ari2 seakan period pain

Ade sape2 ade pengalaman tak?? Boleh kongsi mungkin contraction palsu atau bagaimana...rujuk dktr dye ckp itu perkara biasa...tpi kalau tnda2 nk beranak ia merisaukan sye 😭 sbb sakit jugak rse sbb lame dh xmerasa sakit segugut sampai menngis2 merangkak dibuatnye...dah laa masa trimester pertama dalam dua bulan pregnant period pain dtg setiap mlm mungkin sbb baby nk melekat dn mmbesar pade rahim sbb sye first baby penglmn tu xdpt sye lupakan #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

Normal braxton hicks, kalau tanda bersalin bila sakit tu dtg waktu nya sama mcm 5 minit sekali dtg. Kalau sekejap 5 minit, sekejap 3 minit tu contraction palsu