apakah tanda bayi laki?

Ade sape ade pengalaman bayi laki? Tlg share

34 Các câu trả lời

kalau sy...tanda2 smua ke arah bby girl...smpai fmly blah husbn igt bby girl sbb tgk dr tnda2...mse 21w gi scan...nampk bird2 😁😁...ape pun sht sllu🥰

sy tgh pregnant baby boy. sy jd kuat tido dan malas sgt. kuat nangis dan mmg manja dgn husband. xde alahan, xmkn mknn masam. ngidam pun jarang2.

Anak first boy. Masa mengandung selesa mengereng sebelah kanan. Muka penuh jerawat, padahal sebelum mengandung jarang shy naik jerawat.

sy dulu suka makan benda manis2 mcm coklat2 masa ngndung ank ptma(boy), alahan ada tp xdela teruk sgt..mls bsiap tu normal klu ngndung😂

Saya dpt ank laki time pregnant dulu suka mkn manis2 je x ske masam2 tp setiap org lain pengalaman

5y trước

Semua nya sya ada tanda pregnant boy...tp scan doktor kata girl....

assalamualaikum sy nk tnye kalau mengandung 26minggu air ketuban kurang nak buat mcm mna ye bgi air ketuban byk blik..

Saya 1st baby boy morning sickness teruk, muka flawless, makan semua masam-masam, malas nak bersiap bila keluar..

Kulit cantik, rasa lemau setiap hari rasa nak tidur je, selalu tidur mengiring belah kiri, suka makan benda manis,

Saya dah ada dua lelaki. Yg ketiga ni pun lelaki. Tak suka mkn manis2. Apa2 pun semua nak masam2.

Sy mengandung kulit bersih adk ipar ckp girl klua memang girl , dia mengandung muka byk jerawat klua boy