apakah tanda bayi laki?

Ade sape ade pengalaman bayi laki? Tlg share

34 Các câu trả lời

Sy ank lelaki nk mkn benda masam2...asyik nk mkn tomyam je....tgh mlm pun muntk suami cari...

malas nk berhias... kulit muka kusam.. suka mkn yg manis.. pergerakan baby yg sngat aktif..

Ngndung kakak2 dia dulu suka mkn masam.. Yg ke3 ni suka yg manis.. Doc scan boy..

Sy mse pregnant suke mkn manis2, hari2 coklat..lpstu muke jd buruk sgt hitam..

5y trước

Samaa. Kulit muka mcm gelap sikit dari leher. Tp bukan sunburn.

Suka makan benda manis2 , nak nak coklat hari hari pun takpe 😆😆

Suke mkn pedas, masam n mlas nk bersiap bile kluar.

xdak alahan ,ska mkn mnis ,ska b'hias ,perut kecik 😂

Muka x cantik, kusam Br jerawat Mlas tengok cermin

kulit nmpk kusam.. smua celah2 nmpk gelap.

kurang alahan. malas b'gaya. malas makeup 😂