Batuk di 33 Minggu

Ade petua @ ubat yg boleh bantu kurangkan? Batuk dah seminggu xbaik lagi..😢 harini start tonsil bengkak pulak..urat kepale pun terasa tenggang mase batuk..klinik pun bagi ubat batuk je..xdpt kurangkan..😢

2 Các câu trả lời

hai sis..try madu tulen dr forever living ni..xsama mcm madu yg lain..yg ni madu pure rasa yg sgt sedap xperitkn tekak..sy kna covid skit tekak n rsa bpasir minum ni je 3hri trus lega..bole wsap sy klu nk cuba sebotol 1/2kg hnya rm86 www.wasap.my/601111404796beehoney

try minum madu

2y trước

dh try minum madu kelulut..pedih bile kene tekak..takut ade luka..