Random lagi

Ade mommies yang pena kat ruma die ade kutu kucing tak? Mommies gune product ape untuk basmi die? Geram pulak rase tengok die gigit anak saye. Da puas dengan saye, anak pulak mangse die. Share mommies. Sorry ye kalau lari tajuk dengan tujuan apps ni 😅 punca datang kutu tuh da takde. Tapi kutunye still ade.

1 Trả lời

beli ubat anti kutu dkt shopee tp jgn beli yg murah. atau pi vet bawa kucing suntik ubat. atau bawa pi lioncut kucing tu

10mo trước

Saye tak bela kucing pun. Kucing luar, cume nak bersihkan dalam ruma taktau bak gune peoduk ape