Kencing manis semasa hamil...

Ade ke mommy2 mcm ni smasa hamil...? Sblom ni mmg xde kncing manis... Lpas kne mnum air gula, bacaan gula naik.sblom 4...slpas 8.4... Gi ccok kt farmasi... Bcaan ok je...pling tnggi 5.5. Hri ni cek,doc ckp ade kencing mnis 😭.Esok kne jmpe pkar pemakanan plak... Adeyyy.

1 Trả lời

Saya 2 kli mengandung dua2 ada kencing. Lps bersalin kena minum air gula lagi, Alhamdulillah xde kencing manis dah. Hormon masa mengandung yg sebab jd ada tu, pemakanan kita pon mempengaruhi juga.