gigi dah tumbuh

ade geng tak ? nak terobek sikit moment2 ni, nama saya nurfarisya rania binti muhammad farish iqhbal.. saya lahir 24 mac 2020 secara normal pada pukul 6.32am.. berat lahir 3.21kg.. sekarang 8 bulan 25 hari.. sekarang perkembangan saya dah boleh berdiri sendiri.. gigi ada 4 batang.. gigi atas panjang sebelah je sebab haritu tumbuh sebatang dulu.. gigi bawah sama2 naik.. 🥰😂

gigi dah tumbuh
1 Trả lời

hye. .kte geng baby march la. .kte 5/3/2020. 🤭🤭. .gg kte da nk msok 6 batang da 😁..