bby wawasan 2020

Ade geng sy x...due april?

241 Các câu trả lời

Currently 34weeks, edd 22 april, tp baby still songsang, doc bg smpai 36weeks je, kalau x pusing gak, bukak tingkap, huuu, doakan sy slmt hingga ke delivery!

Sy rancang nk bby lahir april 2020.. Kebetulan konon nk sama la dgn abgnya lahir april. Tp rezeki awal 4 bulan. 😅 😅 due bulan 12 ni. Hehehe 🙊

01/04/2020 Semoga Allah permudahkan segalanya untuk kita semua n baby sihat n sntiasa berada dalam lindungan Allah hendak NYA.. Aamiin

InSyaaAllah.. Sy 1st appointment dgn doktor td buat buku pink tu.. Dr ckp dlm 14/04/2020.. Semoga kita semua dipermudahkan nanti.. Aamin..

Sy 31.12.19. Tk tau lah nt die nk jd baby 2019 ke baby wawasan 2020😅😂 ikut scan, baby wawasan.. Ikut trikh priod due 31. 12

due bulan 5/2020 , tarikh x tetap lagi harap2 dapat tarikh edd lepas raya lah .. ikut lmp tarikh due sehari sebelum raya 😅

Due 19 apr..tp sbb on insulin kena 38wks la..lusa nk tentukan date bersalin..currently 35wks skrg ..dupdap ❤️👶

Me 21 april 😍 tapi saya confuse sikit sebab scan doc kat baby macam baru 4 minggu, tapi nurse agak 21 april

Insyaallah 27 April 2020 🌹😍 tp pengalaman biasanya awal... Minggu 38-39 keluar dh baby nye

Sy.... sy due 1apr... awk bpe hb... smga allah mnjga kandungan kita .. sy first baby

5y trước

sma.. EDD 1april.. 😘