contraction pain

Minggu 38 dan 2 hari...Addmitted sbb air ketuban kurang (x pecah lagi).. Semalan dah induce sakit n open till 3cm.. Lepas tu cm x gerak untuk buka..dan hari ni sakit pun x.. Semalam sakit sangat lepas induce.. Hari ni x sakit.. Dpc cakap, masuk labour room,pecahkan air ketuban dan ini boleh bagi natural contraction pain.. Ada x sesapa,mengalami situasi ni?? Dah jalan2 berkali2 dah... Dah buat squad banyak kali dah

9 Các câu trả lời

Sy sis.. Sy due 23.10 tp brsalin 9.10..g libroom kul 5pg jln br 2cm..then msk wad jp smp kul 9lbih pg contraction mkn kuat.. Cek jln dh 6 cm so g libroom dktr pch ktubn.. Stat kul 9.45 xbrti2 skit.. Kul 10.10 skit tramat Sgt.. Cek jln dh fully.. Kul 10.28pg brsalin

sy pn dh 4hari ..3cm je..tggu giliran..msuk LR..tp LR utamakan 4cm ke atas...doc xdecide induce..tp nk pecah air ketuban trrus..semoga Allah permudahkan urusan

Doc msukkan ubt belah bawah or inject kt tgn? Dh brpa kli kna induce tu

Dh pecah air ketuban belum? Selalu lps pecah kan mmg bukaan lg cpt

mmg mgu 38 kena tahan wad daa kew? kew ada tanda daaa sbb tuh ditahan?

mcm mane ye kte nk tau air ketuban kurang ke x ? ade tanda2 ke ?

5y trước

Oo..nasib sya tu hari scan,doc ckp normal.

Dpt bby boy sb rat 4.3kg..alhmdulilah xluka xjht

5y trước

Maaf ya balas lambat.. terima kasih banyak2 sis sudi share tips dgn sy🥰🥰🥰🥰

Sy pnya 38 weeks ckup2

minum air selusuh