contraction ada tapi jalan tak buka

Ada tak mcm saya, sakit sangat contraction tu tp jalan blm buka?? Mmg dari anak first lg saya ni jnis jln susah buka.. tp sakit tu mcm dah buka besar. Dari anak first sampai no 3 mmg induce dan doc yg pecahkan air ketuban. Cuma no 4 ni, sy ada masalah panic attack. Pakar mmg x saran kan induce dan pecahkan air ketuban.. kena tggu semuanya berlaku sendiri. Kalau sampai 40w jalan x buka jgk terpaksalah czer. dah seminggu sakit ni, tp jln ttp x buka.. asyik ulang alik spital sbb nk check jantung bby.

1 Trả lời

sy 4hri bru brsalin..mk sdra sy ajar..baring mngiring ke kanan..tgn kiri tu smbil agkt bontot ke atas