keputihan

Adakh keputihan itu perkara normal kh dlm kehamilan??kadang2 ada kadang2 kurang..seblm ni doktor pernah dh check dan ambil sample,keputusan pun ok tk da apa2 masalh..#weeks13

1 Trả lời

Normal sebab hormon masa mengandung. Dlm masa yg sama kurangkan makan makanan manis & jaga bahagian bawah. Rajin tukar panty liner. X perlu guna pencuci. Kalau keputihan berbau @ bertukar warna, jumpa doktor semula ya. Check lagi sekali. Takut GBS @ jangkitan kuman.