Anemia

Adakah tips pemakanan yang sesuai diambil bagi ibu mengandung yang ingin menambah HB dengan cepat. Khususnya bagi ibu yang mengalami anemia yang teruk.

1 Trả lời

Hari2 amalkan mknn yg bole tmbh drh. Cth hati ayam, bayam merah, jambu batu, seafood, mknn Sunnah. Jgn miss ubat tmbh drh, ambil bersama minuman berasid, elakkan susu, Milo, coklat lepas ambil ubat tmbh drh, elakkan mknn yg bole buatkan ubat tu x berkesan sng cerita, cth minuman berasid juice oren. Sy pun anemia Masa pregnant, plg tggi 11+, plg rendah 9.8 so doc n nurse suruh sy try kawal utk maintain or naikkan sikit2, sbb x nk bg drop. Bahaya.

4y trước

air sunquick bleh mnum x