Nak tahu pendapat

Adakah sya mngandung??sya bru hbis period dlam smggu lebih saje cek sbb tetiba ade keluar darah sikit2#ingintahu #firstbaby

Nak tahu pendapat
9 Các câu trả lời

Saya pun mcm tu.samar2.insyaallah hujung bulan Ni cek sekali lg.moga dipermudahkan segala urusan awk,Saya Dan semua ya

Mungkin terlalu awal sis. Try cek lg 2 minggu. Kalau keluar darah berterusan terus pergi klinik, rujuk doktor.

Samar sgt sis line lagi satu tu.. inshaa Allah sis try cek lagi seminggu dua. Moga ada rezeki sis❤️

Awal lagi untuk check ni. Tunggu at least sebulan lepas last period untuk confirmkan ye

masih -ve sis. repeat test 2 minggu lagi

awal lg tu

negetif tu

negatif tu

awal lg