Pcos dan hamil

Assalamualaikum nak tanya, 25/10 first urine saya ada check upt , double line tapi tersangat kabur . bila check waktu petang naik satu line saje . jadi padi 3/11 saya jumpa dr untuk scan and dr diagnose saya pcos both around 6mm . tapi dr advise saya makan folic acid dan check upt 2x weekly . Dan lately saya ada check upt, pagi dan petang still kabur dan waktu petang naik double line wlpn kabur . Adakah disebabkan pcos line upt naik double line tapi kabur ? Atau saya mengandung ? ##ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Macam saya, 3 minggu berturut saya cek, saya start cek (27/10) UPT kabur sangat2. Kena tilik baru nampak. Bila scan, 15/11 doktor kata kntung tak membesar sama dengan umur. Doc kata tunggu dia turun sendiri. Tapi saya masih berharap kandungan saya sihat2. Sebab sekarang tkde lagi sakit perut/ sakit pinggang ataupun bleeding. (Saya pcos jgk, 2x keguguran)#First Baby

2y trước

Hi maaf ya tak aktif sangat. Saya keguguran. Doakan saya ada rezeki ya. Amin.