Upt Positive, scan empty

Adakah sy mengandung?.. 2kli test upt positif, tpi smalam prgi scan dr. ckap rahim kosong, x ada nmpak kantung.. breast mmg terasa sakit & berat.. malam2 mmg sllu ulang alik toilet buang air kecil... sepatut nya hari nie dah 8mnggu 2hari..tpi still x nampak apa2... Kebuntuan yg melanda..

Upt Positive, scan empty
1 Trả lời

mcm sya la...lpas dri sya scan tu doc ckp x nmpk apa..then dia suspek sya lhir luar rahim.sebab saya asyik ckp sya skit..then lpas dri sminggu tu sya g check ag skali... Alhamdulilah baru nmpk..so.now i'm 14week😍

5y trước

wahhh tahniah... nti 2mnggu lgi nk repeat scan...