pergerakan baby

Adakah sesiapa yg merasa pergerakan baby dari kandungan 5 bulan slow2 je...sampai 28 minggu ni..kadang sehari sya rasa tiada gerakan tapo esok ada lagi... sampai saya pigi klinik check dan scan baby punya jantung semua ok...saya risau..😭😭

1 Trả lời

lumrah perasaan seorg ibu risau baby dlm rahim. 28Week septtnya dah boleh kire gerakkn baby 10 kali dlm 12jam klau kurang alktif mgkin sis letih. #11Dec20  #IbuRA #TAPSupermoms