Seks ketika hamil 6 minggu

Adakah selamat saya melakukan seks di awal kehamilan ?

11 Các câu trả lời

selamat atau tak bergantung pada tahap kesihatan kandungan awak. org ni maybe ok,org tu jadi xok.. so klau lepas bersama ada kluar blood spotting elok la stop. jgn buat tak tahu pulak..

seeloknya hold dulu sbb nk jaga kangdungan. semua badan tak sama cara penerimaan. ada ok lepas bersama ad yg tk ok . kalau awak was was. bincng leklok dgn husb. 😊

selamat ja, jangn overthinking. jgn ganas². husb pun kena tahu isteri pregnant, memudahkan dedua n kandungn.

kalau takde spotting ke bleeding ke boleh tp kena selowwww selowww. jangan ganas2. kalau boleh elak, elakkan

insyaAllah selamat. tp kalau was² tggu sampai kndungan 12w.

boleh je..ikut keselesaan sndri..

jngn dlu la skg.. bby masih kcil

boleh je..janji x lasak sgt

selamat je sis

Selamat