Berpantang

Adakah saya sendiri je rasa berpantang rumah mak ni perit sangat2 sebab tak cukup rehat. Baru je nak rehat suruh buat macam2..

4 Các câu trả lời

Bergantung kpd mak awak juga. Saya berpatang kat rumah mak tapi alhamdulillah memudahkan sbb cucu first jdi mak excited lebih nak jaga huhu. Kalau awak rasa penat berpantang kat rumah mak, upah la CL dan berpantang kat rumah sendiri. Utk kebaikan awak dan baby juga. Takut awak terlalu stress. Moga dipermudahkan ye sepanjang berpantang awak 🫶

sy berpantang rumah mak tpi smua buat sendiri sbb mak da tak sihat ...sy okey je masak sendiri n msak utk mak abah ...kemas rumah, urus ank ...yg sy penat dgar org tua bebel ini tk kne tu tak kene😂

kena buat kerja rumah ke? kalau awak tak buat tu kena kata apa2 tak? cuba awak bgtau awak nak rehat and buat taktau ja kalau disuruh. tak jalan jugak, awak balik berpantang rumah sendiri ja la

ok je, gi la balik rumah tenang2.