test kehamilan

Adakah saya hamil... line 1 lgi kabur

test kehamilan
29 Các câu trả lời

sama macam saya... mula2 nampak kabur... so tinggalkn je atas meja... esok dah siap mandi semua... tiba2 jadi double pula... alhamdullilah dah 15 week...

Nii gambar masa saya ambil pukul 4pg..sama nii dah dekat sebulan tak mai period.. Alhamdulillah sekarang dah 16minggu

Tahniah sis. Sy dulu lagi kabur sampai tunjuk kat suami pun x nampak. Hehe

insha Allah ada ☺️ test lg bbrapa hari sis kompom makin terang.

Yee tahniah..sma mcm isteri sy jgk..kabur² jgk..alhamdulilah

Sy pnya pregnant test kali ni mcm ni jg dn sy hil

Congrats. . Klu tak yakin lgg. Cuba cek skli lg ntii sis

trm ksh semua.... dan doa yg baik2 dr kalian

Yes.. congratz tapi check balik yea in early morning

Tahniah positif tu. Nk lg terang test lgi seminggu