scan 5 minggu tak nampak kantung.

Adakah normal scan kandungan 5 minggu tapi tak nampak apa2?

112 Các câu trả lời

normal sis. mcm saya haritu. saya buat scan biasa tu tak nampak kantung. then saya buat transvaginal scan. baru nampak kantung. baru rasa puas hati. kalau tak mmg dok fikir je ngandung ke tidak. masa nak masuk 6 weeks lebih scan dah nampak baby n dgr bunyi jantung lg. hehe

sy pun br 5 minggu 6 hari... doktor suh tunggu lg 2 minggu br scan.. tp tulah mcm2 pesanan ngan ubat jugalah doktor bg sebelum nak tunggu scan tu.. 😅

2y trước

Saya pun usia kandung 5 minggu 5 hari lagi 3 minggu baru jumpa dokter untuk scan

Itu normal sis,smlm kandungan saya dh masuk 5 minggu, alhamdulillah dh nmpk kantung tpi baby X nmpk lg sbb msih kcil.. sesetengah dh blh nmpk & setengah plk msih x nmpk...dlm 8 minggu bru blh nmpk termasuk denyutan jantung baby😍 mudahan mom2 n baby sht selalu🤗

sy baru scan smlm. baru masuk 5 mggu. doc scan ckp kecik sgt lgi. sruh dtg scan lgi 2 mggu.

2y trước

sy scan hri ni ,, dokter ckp kantung kecil lgi lgi 2minggu kena dtg scan balik ..

sy mnth2 dgn prut cramp , check kt kk , pstve . bila scan tk nmpk ap2 , doc ad nk refer prgi hspitl , tpi biar dulu . dia kata tkut mngndung luar rahim . bila nk prgi buat buku , doc tmpt ibu mngndung kata bru 4mnggu . biasanya 4 mnggu dh bolh nmpk ke tk eh?

Saya pegi jumpa doctor and doctor suggested utk scan dlm 2-3 minggu lagi. Sbb dlm 4 weeks ni xnampak sgt and doctor x suruh inform ramai2 lg pasal pregnancy ni. Tgu 7-8 weeks terlebih dahulu. Huhu doakan saya dan kandungan saya ini. First pregnancy

lambat period 7 hari. adakah saya pregnant?? perut kram dah 2 minggu rasa. tapi payudara tidak sakit. bila check UPT negative.

2y trước

sis cuba cek di klinik

Hi nak bertanya, saya terbuat xray semasa kandungan dalam 2-3 weeks tapi saya tak tahu saya mengandung masa tu. Sebab doktor suspek saya batu karang, jadi saya buat xray. Mcm mana skrg ni ya saya risau? Sekarang kandungan saya masuk 6 weeks.

Untuk Scan Baby Memang Buat Kat Klinik Swasta Je Ke ? Saya Baru Tau Pregnant , Saya Gi KK , Dia Takde Beritahu Pon Saya Dah Berapa Minggu (Kalau Melalui Apps Ni Dah 5 Minggu) & Dia Terus Bagi Next Appointment Untuk Bukak Buku Pink

Sama 🥹 saya buat upt double line. Pergi klinik dia suggest scan 2d sebab upt jelas, bukan line kabur. Tapi bila scan, doc cakap no iugs and perlu repeat scan lagi 3 minggu. Semoga sihat sihat aje semuanya 🥰