pregnancy weeks 9+

Adakah normal pregnancy weeks 9+ perut trasa sakit di bahagian bawah?

77 Các câu trả lời

oh sy pun ada start sakit tp sekejap2 je dia datang. kalau sujud tu, rasa penuh perut. makan je always cepat kenyang..lepastu cepat lapar hahah

2y trước

ya sama mcm sya, cepat lapar dan cepat kenyang

tgh sakit la ni.....bby 9 week,n ank sulung.....saya ad gastrik plk,arini first start muntah.....tp gigih nk puasa jgk .....cuma x slesa pdih ulu hati

sya pun 9 weeks , dri awal lg suka cramp² tp xlama .. pinggang pun lenguh .. bila bersin rasa menekan .. kdg rasa berat je perut bawah tuu ..

saya pun mcm tu jugak trasa sakit.. lepas tu kalau pagi buang air kcil tu pun sakit jugak cuma pagi ji kalau baru bgun tdur

sy pun mengalami perkara yg sama, dri minggu pertama smpilah skrg ni still perut sakit je. takut n masih was2 pulak hamil ke x. hmm

nk tnya normal ka pregnancy 9+ perut rasa menyucuk² sakit ..

2y trước

untung la bole mc,kat tmpt kje sye,smpai suh sye bnti, sbb pregnant. normal la,klu pregnant kita kne g appointment smua,tp tula, majikan kan.. now dah bnti duk umh,no stress.. 1fst baby lak tu after 11 years married

sama.. harini masuk 9w bangun pagi tdi terasa tegang je perut mungkin sbb nak mengembang.. bila berjln terasa sakit dkat bwh perut

Normal... Saya pulak dah tak rasa Pape... lagi fikir normal tak...tapi yang saya tahu selagi tak ada pendarahan masih normal...

saya pula masa 4 sampai dengan 6 week je ada rase cramp perut sekarang dah 9 week 5 hari dah....rasa mcm biasa je, normal ke

normal je tu.. mkin lame kerap sakit. tpi cm sy start 2+ wks da kurg sikit. monitor selagi takde pendarhan takde pe2