9 weeks pregnancy

Assalamualaikum..maaf nak tanya..saya baru 9 weeks ..normal ke kalau sakit bawah perut..risau sebab lately ni kerap jalan sbb kerja

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam, Sakit macam mana tu? awal kehamilan memang perut akan rasa sakit macam senggugut. tu tanda rahim nak mengembang untuk support tumbesaran baby. Selagi takde bleeding okay je banyakkan rehat awal kehamilan jangan angkat benda berat & jgn lasak.

3y trước

mudah mudahan takde apa apa lah..sbb first baby tak tahu sgt 😄 terima kasih yaa

Better kurangkan berjalan sbb awk baru lagi preggy. Mmg normal akan sakit mcm senggugut. Selagi takde bleeding atau sakit melampau, its normal. Cuma berjaga2.

3y trước

🥰