Keputihan 6week

Adakah normal kputihan 6mnggu? Kputihan smakin bnykk.. xslesa pulak..

5 Các câu trả lời

klu rasa tak selesa sgt,msa jumpa nurse terus bg tau,jdi nurse blh refer terus ke doktor,sbb mcm sy bru² ni keputihan mmg teruk,hatal mmg tak blh tahan,akhirnya doktor ada bgi ubat kasi msuk kat bawah,alhamdulillah keputihan msih ada tpi sikit dan dah tak gatal sdh

better inform nurse takut gbs. Saya keputihan sikit pun kena swab. Alhamdulillah, takde gbs. keputihan normal.

Hai sis, normal sbb hormon. Kerap tukar pantiliner bila perlu.

better cakap dgn doc

Sama la mcm saya