Hamil 10 minggu dan keluar spotting berwarna coklat2 merah.

Adakah normal keadaan ini berlaku pada trimister pertama. Sedangkan 3 kehamilan sebelum ini tidak pernah berlaku sedemikian.

2 Các câu trả lời

Banyak faktor & kemungkinan kpd bleeding @ spotting tue. Nurse pernah pesan kt saya masa bukak buku pink. Kalau ada bleeding @ spotting berterusan, kena terus dapatkan pemeriksaan di hospital. Sbb bleeding @ spotting during pregnancy, adalah perkara yg “TAK NORMAL” & perlukan rawatan & pemeriksaan dr doktor secepat yg mungkin 🙂

rujuk doc sis