Awal Kandungan

Adakah normal di awal kandungan akan ada rasa sakit dibawah perut?

19 Các câu trả lời

Sama lah sakit jugak ..saya kerja klinik so dr ckap memang normal bagi awal kandungan ..maybe akan rasa sampai 2-3 bulan

Pattlah sy pun rasa sakit dibawah perut.. 😂. Tq tlg tanyakan.. dpt sy info serba sedikit #firstpregnancy

Normal.. saya tanya nurse..nurse cakap banyakkan minum air masak.. takut kena kencing kotor ke apa..

Normal.. Akn rsa xslesa.. Sesetengah org xrsa apa2, tp klo kuat sgt sakit kna jmpa doctor..

Normal. Sy sakit belah kiri then after few weeks pindah kanan then after few weeks hilang

Ya sis.. Tak sedar prgnt.. Ingatkan sakit perut sbb angin..

Ya normal tu..rasa cmtu jgk dlu huhu..lama2 ok la ni..

saya pun bgtu tpi cma waktu malam

normal sis rsa seakan nyilu mcm d hiris ..

5y trước

Ok tq

Normal..bykkan rest jgn lasak..🤗