Baby X Membuang Air Besar

Adakah normal bagi baby (1 months) x Membuang Air besar selama 3hari?. Sbb baby breastfeed n formula milk

1 Trả lời

Normal sis. Baby sy pn mcmtu jga. Skrg bru 2bln 17hari. Sblm dia 1bulan dia mmg kerap membuang. Malam siang membuang. Lps 1bulan jarang dh. Kkdg smpai 5hari xmembuang. Tapi klu dia sdh membuang. Awas! Sgt banyak. Penuh pampers😂 sbb tu klu sy prsan dia tengah meneran n ada berbau, cepat2 sy buka dia punya pampers. Supaya najis nya tidak hancur lebur dlm pampers.

5y trước

Owh g2 ye sis.. Tq ye sis.. Atas Info.. Ingat ank sy he yg mcm 2