Baby mengeras.

Adakah normal 34 minggu baby selalu mengeras?kerap buang air kecil. Macam mana nak buat bagi baby tk songsang

1 Trả lời

mgeras dlm msa skjap dan tdk krap itu biasa... yg xbiasa mgeras tlalu lama dan brulang itu bahaya... kalau krp buang air kecil itu normal sis... sis cuba ckp dgn bby... bg bby bgrak ddk dlm kedudukan dia.. saya dlu mcmto jgk sis wktu 29w... bby mlintg kaki dibawah kpala di atas saya borak2 dgn bby apa smua.. Alhamdulillah skrg kaki diatas kpala dbwh dh tp xmstahil nurse ckp bby akn bpsing blk..