Scan gender

Adakah mommy kat sini scan nampak gender burger ( baby girl) tpi bila kuar baby boy?

31 Các câu trả lời

3x scan dr kata girl , brg pun dh bli headband la apala , hrp ii kluaq girl la 🤣

Saya...nama pun dah cari nama girl kua2 laki.hahaha...sekarang dah 2 tahun 7 bulan.

Jiran sy.. die scan baby girl.. saited beli brg pink.. skali klua plk bebird 😂

Macam saya la. Kata doktor baby boy tapi skali kluar baby girl 😂😂

Pnh jd awk...pd mak sdre sy...nasib baik la dia xbeli barang baby girl lagi 😁

Aduhaiiii... Nervous plak sbb da beli brg2 boy, 😂😂😂😂 #1st baby

Saya. 2x scan bby girl. Pakar scan pn bby girl. Kuar boy. 😆

5y trước

Hi mommy... Camane blh silap? Mommy mmg nmpk jelas x burger sign masa scan? Scan masa brp minggu ye

ada yg alami mcmtu.。tapi sy tepat scan boy keluarkan pun boy hehe

5y trước

Waa,Bestnya. Senang nk beli baju bby. hihi 😊

Saya scan nampak macam girl, harap keluar nanti boy hihi

Macam kakak sy, scan dekat 2 klinik dua2 cakap baby girl, tup2 bila keluar baby boy😅..nasib baik baju newborn mmg beli yg utk unisex, dua2 jantina bole pakai😁