Keputihan bercampur darah

Adakah momiess yg sama mcm saya 🥹 masa 20w sy ada kluar darah tp darah pudar. then sy pegi hospital doktor ckp sbb keputihan. lepastu ada d bagi ubat untuk hilangkan keputihan. tp now 21w ni masi lagi ada darah tiba2 , sy risauu 😢 ubat apa lg untuk hlg kan keputihan tanpa ke hospital lg eh? #frstbaby

2 Các câu trả lời

Hai sis. Saya ada masalah macam sis jugak. Dia keluar masa minggu ke-20 dalam 2 hari yang berbeza. Saya mengadu dengan doktor di KK. Doktor ambil sampel (masuk mulut itik). Bila keluar keputusan minggu lepas (minggu ke-22), saya ada GBS. Puan boleh mengadu dengan doktor di KK atau minta diambil sampel di PAC.

kalau ada darah, kena check dengan doktor sis.