usia kehamilan 5 minggu

Adakah kandungan usia 5 minggu sebelum lewat haid?

30 Các câu trả lời

Sya nk tanya, sya haritu cramp perut dngn sakit kepala sngt2 bila g klinik check positive bila check sendiri negative dan sekarang period kenpa ye? Sbb sya baru pertama kali mengandung dan dh lama menunggu sngt untuk dapat anak.. blh saper2 explain dkt sya

hi sy prgnt 5w. tdi i p scan... doc kata nmpk kantung sja.. i p scan tdi sbb ttba ada mcm kputihan yg bwrna coklat.. risau la jg kan... normal ke guys? mmg 5w x nmpk janin lagi ye... risau jg klo kantg kosong.. sbb i mcm ada spotting brownish..

salam sy baru fes time pregnnt .. ikot apps nie 5week dah .. tpy kan kdg2 ada kluar darah colour coklat mcm tue .. korang ada yg sama mcm sy tak??

2mo trước

Sory nak tanya ada rasa sakit tak dekat perut time u spotting?

hi, saya nak tanya. Semalam pergi buat vagina scan then doctor kata nampak kantung baby dah 5 weeks, then buat upt positif tapi tadi pagi buat upt negatif pulak. so maksudnya macam mana eh ni ?

saya pregnant 4 weeks boleh je ambik 2nd dose vaksin, doc benarkan sebab sekarang banyak je yang ambik vaksin kandungan usia bawah 14weeks, alhamdulillah setakat ni takde pape.

baru boleh pergi jumpa doctor bila kandungan dah 6minggu ke? sbb kawan sume kata kalau bawah 6minggu xyah pergi check dlu

3y trước

sy ada check doktor lps sebulan kawen. sbb badan gase x sedap n sebu perit. check doktor ckp pregnant tp dia assume sy mybe br 1 bulan. doktor ckp kalo nk scan pun x nmpk. nk scan 6 minggu ke atas. tp sbb sy ckp sy de pcos, doktor nasihat buat buku pink awal. sy pi KK , tp kawasan sy check di KD. dh call KD dia bg date genap 2 bulan dr tarikh kawen. sbb x tau usia kandungan sebenar. better jumpa doktor dulu utk sahkan kemudian call KK atau KD utk tindakan lanjut. good luck mummy... doakan sy tau..

sy bru cek upt smlm,3x kli cek upt 3x kli double line...bla p klinik scan rahim msh kosong lg...tp kiraan doktor spttnya dh 5minggu ni dh nmpk sikit...tp xda tw la..

Saya pon lewat seminggu period ..pegi test double line..skrg pregnt 5 minggu ..skrg simptom loya2 tak boleh ingat makanan..makan bnyak2 pon loya..😞

Sy period lewat dah seminggu lebih tp check upt - ve... Tp bila scan ada... Klau ikutkan dah 5weeks 4day...normal ka check upt - ve

Sblum lewat period biasa baru 3w++..Lepas lewat period seminggu bru 5w...sy check upt lewat period 2ari kndungan baru 4w++