OVERTHINKING SAAT HAMIL

adakah cara mau kasih hilang overthinking saat mengandung. Sy rasa mcm tlmpau terganggu laa dengan fikiran yg bukan2 pasal baby. Tlong balas!! Adakah kalo fikir bukan2 akan kenan dengan baby dalam kandungan??

2 Các câu trả lời

xla sis.. rsa mmg semua pregnant mommy akan rsa mcm tu.. ++ kalau ada history MC.. sya last year MC ( Dr tarik janin keluar guna penyepit besi).. msa pregnant kali kedua, mcm2 fikir.. kalau sis islam.. zikir bnyk2.. smbg2 ngn baby dlm perut.. 😇

4y trước

tq sis 🤗🤗

tq info