Puasa diawal kehamilan.

Adakah akan memudaratkan jika sy hamil 9 minggu tp berpuasa seperti biasa. Mcm mana nk tahu keadaan kandungan sy terjejas atau tidak?

1 Trả lời

Hi mommy, sekiranya mommy ingin berpuasa, lebih baik minta nasihat doktor yah. Check up kandungan dulu. Kerana diawal kehamilan takut ada risiko sekiranya mommy berpuasa seperti biasa.

5y trước

tq dear. i was pressured by people around. some blamed me xjaga kandungan.. some said jgn manja sgt 😞