Trimester 1

Adaatak yang tahu week yang keberapa paling awal untuk scan after upt positif ?

4 Các câu trả lời

Yg saya tau plg awal week 5… peluang utk nmpk kantung 50-50… unless ade rase sakit yg terlampau bahagian bawah perut atau ade berlaku pendarahan better snap gmbr bawak g jmpe doc..selain dari tu nk tunggu week 6/7 baru nk check pun xpe.. sementara tu jaga diri jaga mkan amek folic acid

i rasa depends jugak. for me i check on week 6 sbb ni first time so cuak kan. 6 week dah nampak kantung and mcm small dot. honestly i check awal sbb baca kot kot kantung luar rahim ke apa. tp most of clinic paling tak suggest 8weeks and above. ni i 6 weeks check dengan sonogram subang jaya

1y trước

Yes i nqk pergi awal cuz my concern is tkot kandungan luar rahim.. first time ni mmg mcm2 kite overthinking.. so nk elakkan migraine i pegi je la.. nmpk kantung saja pun tk pa janji tau kedudukan dia betul

Sy scan 7 weeks dh nampak janin n heartbeat tp sblm scan minum air bnyk bg pundi kencing penuh

8 weeks and above