Hai mommies semua. Jom share pengalaman mommy hantar anak2 ke tadika umur berapa ye?

Ada yg umur 2 tahun dh hantar ke playschool. Ape yg pro & cons dia ye hantar anak awal2 ke sekolah? ?

1 Trả lời

Saya rasa kalau hantar anak ke taska pun ada positif feedback dia . Tumbesaran anak boleh jadi laju ikut kawan kawan dia kat taska , social skill pun meningkat . Cuma kena pantau juga taska atau apa apa tempat yang kita hantar tu anak anak lain yang dalam tu attitude behave tak . Ye lah kadang ada je budak yang family background tak okay kecil kecil pun dorang dah pandai cakap tak elok