Cara nak keluarkan kahak bby

Ada yg thu x mcm mna nk bgi keluar kahak bby.. ank sye nafas nye berbunyi. Buat dia x selesa nk tido . Bby bru 3 bulan . Ade yg tahu x mcm mana ?#firstmom #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

- Buat tepukan percussion. Ni yang paling efektif. - Buat mandian lemon Kalau awak tak reti buat tepuk percussion, boleh pergi klinik pakar kanak-kanak untuk consult dengan doktor. Nanti doktor akan ajar.

3mo trước

Most welcome

Tiarap baby atas peha then tepuk2 blakang baby.. atau boleh g klinik jumpa doc dorang boleh bgi neb. Saline, yg pkai wap tu

3mo trước

tq sis