Adakah upt kita bergantung pd opk?

Ada yg test pregnancy guna opk tak? Kalau upt samar tp opk negatif makna tak mengandung la ye?😅

2 Các câu trả lời

opk n upt kesan hormon yg berbeza. opk tu sentiasa double line je antara terang or x je. upt kalau pregnant bru 2line. opk utk kesan waktu subur. upt utk kesan hormon hcg dlm bdn. so opk tu x valid utk kesan pregnant or x. byk kn membaca info opk dgn upt lgi ya.

awak pregnant tak sis. please reply.

1y trước

ya sis..alhamdulillah sy pregnant ..mase tu delay period 2hari cek opk negatif. esok tu try upt baru naik samar2 lg..n positif☺️