Bleeding dan kantung tak cantik

Hi ada yg mcm sy tak, kandungan da nak masuk 9 minggu tp masih x nampak fetal pole and heartbeat. Ikutkan lg 2 mggu repeat scan tp tiba2 bleeding - dia bleed pastu stop kejap pastu bleed balik dah 2 hari. Tp takde sakit perut atau keluar ketulan daging ke. The try buat vagina scan dr ckp kantung tak berapa cantin shape dia tak bulat. Risau sbb dr ckp possible misscarriage 🥹 Ada yg ada experience mcm ni tak? Ptt ke pergi jumpa pakar terus?

1 Trả lời

pnglmn sy tvs lg clear. klu kntung start leper mmg possible utk miscarriage plus dh ada bleeding. awk byk2 sabar dan redha ya. sy dh lalui 5tahun lps.

4t trước

xpe awk..ada hikmah tu. kuat ya, jaga diri baik2. gap ur pregnancy bg rahim stable dlu..then conceive semula.