Rekomendasi lampin pakai buang

Ada yg boleh suggest “pampers” apa yg ok utk baby 1 tahun and toddler 3 tahun? Dah lama pkai brand H tp terpaksa tukar atas dasar kemanusiaan 😭 nak beli lagi sbb mmg selesa, anak anak sy pun tak naik ruam tp sy tak smpai hati nak beli lg. Sy pun baru tahu petang td 😩 ingatkan makanan je rupanya barangan baby pun ada 😭😭😭 Please help. TIA 🫶🏻

3 Các câu trả lời

saya pakai jenama lotus je. tak pernah bocor. tak cepat bau hancing, ruam pun takda.. paling berkualiti dari yg ada brand. tapi ikut anak masing masing :)