Rekomendasi lampin pakai buang

Ada yg boleh suggest “pampers” apa yg ok utk baby 1 tahun and toddler 3 tahun? Dah lama pkai brand H tp terpaksa tukar atas dasar kemanusiaan 😭 nak beli lagi sbb mmg selesa, anak anak sy pun tak naik ruam tp sy tak smpai hati nak beli lg. Sy pun baru tahu petang td 😩 ingatkan makanan je rupanya barangan baby pun ada 😭😭😭 Please help. TIA 🫶🏻

3 Các câu trả lời

sy 3 anak pakai huggies newborn. masuk umur 1 bulan sy tukar drypers. ok ja,tak bocor. tp kena tukar at least 4 jam sekali. barangan isnotreal ni banyak di pasaran sis. dr makanan,susu fm,barangan dapur dan kebersihan,semua ada. sis rajin² search di f******k,banyak jenama yg mesti kita boikot walaupun benda tu bagus. banyak lagi jenama yg boleh try and error. tp kalau susu fm tu agak susah sedikit. mcm baby sy,tak dpt tukar susu. tp barang lain semua sy boikot. in shaa Allah. moga kita semua istiqomah

6mo trước

Ok sis, tq. Nnti sy try drypers ❤️ Huhuhu, nnti sy cek lg apa yg perlu stop beli 😢

Try hoppi atau applecrumby sis. Sy dl pkai h tu jugak. Anak paling sesuai tu. Orang cakap molfix sama h tp da try anak ruam,diapex pon dikata sama ,tapi bagi saya tak sama langsung.diapex lambat penyerapannya.mamypoko pon ok cume tula jepun pon support isnotreal tu. So hoppi sy pkai siang ac sy pkai malam,sekarang masih cari juga diaper yg setanding yg murah sikitla 😅

6mo trước

Ok, thank you ya sis ❤️

saya pakai jenama lotus je. tak pernah bocor. tak cepat bau hancing, ruam pun takda.. paling berkualiti dari yg ada brand. tapi ikut anak masing masing :)