appeton lysine syrup

ada yg bagi anak minum appeton ni tak?, menjadi tak? sbb dr. pakar suruh makan vit. ni juga. sebelum ni try appeton baby drop tapi tak menjadi & anak tak suka. then tukar ke hurix's my-kids appetizer syrup , menjadi, selera dia naik. tapi dr. suruh tukar ke appeton juga. risau beli tak menjadi je. 😌 .

1 Trả lời

mmm bagi saya takde masalah pun apa apa vit as long as serasi dgn anak. doc saya tak advice brand pun, dia cuma cakap cari yang ada kandungan lysine. anak saya dah 2y+, banyak brand vit saya dah cuba. okay je appeton tu, cuma quite pricey. 👍🏻

4mo trước

itu la, sbb saya tgok anak saya makan hurix's tuh berkesan, tapi dr. pakar kata tak boleh, suruh try juga appeton. kalau berkesan okay la even harga mahal ,tapi kalau tak ,rasa membazir gila. mcm awal try baby drop tuh ,tak jadi pun kt dia.