Vitamin appeton drop

Ada yg dh pernah guna vitamin appeton drop yg utk baby tu tak ? berkesan tak utk naikkan berat badan baby ? sbb anak saya ada mslh berat , so doktor suggest utk makan vitamin ni ...

4 Các câu trả lời

anak sya makan juga..biasa sama je. so sya pon keep on bagi .tp alhamdulillah anak sya xpenah drop brat badan dia.. dia pon suka makan vitamin tu ..

ank sy mkn appeton drop tk naik mana pon berat .. ade jgk suggest seven seas .. baru nk try .. myb baby sy x rasi kot ngn appeton drop ..

makan jadi lebih selera. try la. baru rm49 tahan 30 hari

Sy baca review dekat fb, mmg menjadi.